01. După ce am comandat, cât de repede voi primi Turbosuflatele mele?

02. Cum se poate identifica și descrie produsul pe care vreau să-l cumpăr?

03. Am nevoie de certificatul original pentru produsul meu, poți să-l oferi?

04. Vreau să folosesc serviciul expres pentru a livra comanda mea , dar costurile de livrare, care, citate de agentul meu local expres este prea mare. Poți să mă ajuți cu asta?

05. Pot vizita fabrica de dumneavoastră atunci când am o călătorie de afaceri în China?

06. Ce zici de ambalare a produselor dumneavoastră?

07. Există vreo Cantitatea de comandă (CMC) Cerința minimă?

08. Când pot primi documentele necesare atunci când ridic bunurile mele?

09. Nu este nici un partener de afaceri sau de reprezentantul autorizat, în zona mea. Cine ar trebui să contactez?

După ce am comandat, cât de repede voi primi Turbosuflatele mele?

Deoarece fiecare comandă variază în funcție de nevoile clientului, timpul de livrare poate fi mai lungă sau mai scurtă. Noi este capabil să furnizeze, la cererea unui client, livrările la fel de rapid ca la 2 zile de la primirea unui ordin de plată.

Cum se poate identifica și descrie produsul pe care vreau să-l cumpăr?

EURO Turbo foloseste un sistem unic de piese de numerotare care eco-se referă la numerele create de către producător turbocompresor originale. Acest lucru previne orice confuzie între produsele originale și produsele EURO Turbo. La comanda, se referă la producător turbo, tipul de model și numărul de o parte, și să dea o scurtă descriere a elementului. EURO Turbo catalogul descrie linia noastra de produse, inclusiv trimiteri la numerele de o parte a producătorilor turbo „.

Am nevoie de certificatul original pentru produsul meu, poți să-l oferi?

Da, putem oferi certificatul original de care aveți nevoie. Din moment ce avem dreptul nostru de export, am putut contacta direct cu Asociația pentru Promovarea Comerțului Internațional și să se pregătească originalul certificatului pentru tine.

Vreau să folosesc serviciul expres pentru a livra comanda mea , dar costurile de livrare, care, citate de agentul meu local expres este prea mare. Poți să mă ajuți cu asta?

Da, putem. Ei bine, deși nu înseamnă că ne vom ocupa cu costuri de livrare expres pentru tine, noi nu ar putea gestiona pentru a reduce cantitatea de aceste costuri. Deoarece este destul de des pentru noi, pentru a oferi probe turbo și CHRA prin serviciul de curierat expres pentru clienții noștri din întreaga lume, ne-am făcut acorduri cu companii expres, cum ar fi TNT, DHL și UPS. Acest lucru ne permite să avem mult mai bine expres prețurile de livrare decât majoritatea clienților noștri internaționali. Deci, dacă doriți să taie costurile expres de livrare pentru comenzile de probă, spune-ne si noi vom face restul.

Pot vizita fabrica de dumneavoastră atunci când am o călătorie de afaceri în China?

Desigur, poți. Noi bun venit clienții și prietenii noștri să vină și să viziteze fabrica noastră, în orice moment convenabil. Înainte de vizita dumneavoastră, vă rugăm să ne informați programul dvs. de călătorie în avans, iar noi vă va ajuta să rezervați hotel. Când ajunge, vom aranja angajații noștri să te iau de la portul de aer și va conduce la fabrica noastră și apoi la hotel.

Ce zici de ambalare a produselor dumneavoastră?

În general, vom folosi neutru pachet pentru produsele noastre. Etichetele metalice de pe turbocompresoare va indica produse de informații, cum ar fi modelul turbo, numărul parțial sau numărul de OEM. Și autocolante sunt lipite pe cutiile de pachete cu informații similare despre ele. Dacă aveți cerințe speciale cu privire la ambalajul produsului, vă rugăm să ne anunțați și vom vedea ce putem face pentru tine.

Există vreo Cantitatea minima pentru comanda (CMC) cerință?

Am putea înțelege pe deplin preocuparea de noi clienti „, atunci când prima dată când fac afaceri cu noi. Prin urmare, ne permite clienților noștri să pună ordinele de proba, ceea ce inseamna ca ar putea alege anumite modele și comandati 1 buc din fiecare model în scop de testare. Cu alte cuvinte, nu există nici o CMC.

Când pot primi documentele necesare atunci când ridic bunurile mele?

Noi folosim serviciul expres pentru a furniza documente conexe, care ar putea include conosamentul, certificatului original, o copie a facturii originale și documentele de asigurare. Aceste documente vor fi trimise la tine la scurt timp după expedierea mărfurilor dumneavoastră. Personalul nostru de vanzari va va contacta si sa va informeze numărul de urmărire atunci când au fost trimise documentele și le veți primi în aproximativ 5-7 zile de la data notificării nostru.

E-MAIL : euroturbo66@gmail.com