Despre NOI

EURO Turbo  este  ce distribuie la fabrica DANDONG BOOST TURBO CO,.LTD (China) in Budapest Ungaria. Fabrica DANDONG BOOST TURBO CO,.LTD  a fost fondată în 2010 se specializează în fabricarea, dezvoltarea turbo compresoare și piese de schimb (ansamblu,ax,compresor, rulment) pentru toate tipurile de masini si de a folosi alte vehicule. Ca cea mai mare fabrica turbo profesionala din China de Nord, avem o capacitate completă a dezvolta design turbo OE exact în funcție de cerințele clienților.

Experiența turbo complecta EURO Turbo ‘S și tehnologia poate fi competenta pentru a sprijini afacerea dvs. Te face să te bucuri de afaceri simplu si eficient . Echipamentele noastre avansate și inginerii cu experiență constituie o piatra de temelie a fabrici.

EURO turbo serie capac de Renault, Opel / Ford, Toyota, BMW, Mercedes, Volvo, Scania, utilizarea Cummins, se aplică pe scară largă pentru mașini și autobuze, grele, modul offhigh, Generator și Marine.And larg de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa , America de …… Pe langa produse de înaltă calitate, Euro Turbo oferă, de asemenea, o soluție totală turbo pentru clientul nostru. Experții noștri turbo sunt întotdeauna gata să ofere mai mult sprijin in_depth tehnic, EURO Turbo  va fi expert pentru dvs. turbo și scopul de a fi primul producător turbo compresor clasă și furnizor pentru întreaga lume, atât în  original și pieselor de schimb.

Contact: 0784005708
E-MAIL:euroturbo66@gmail.com